Wenskaarten

Hieronder vind je een greep uit onze stock wenskaarten. Heb je zelf een idee? Of een kaart nodig voor een specifieke gebeurtenis? Aarzel dan niet en neem contact op. We helpen je graag verder. Samen gaan we op zoek naar de perfecte kaart. Onze standaardontwerpen zijn steeds op A6-formaat zodat ze in een gewone enveloppe passen en met één postzegel verzonden kunnen worden. Wil je zelf nog een leuke boodschap op de achterkant schrijven? Dat kan! Met een gewone balpen voeg je je persoonlijke wens toe.

Per standaardkaart betaal je 4 euro. Indien je ineens een set van 5 kaarten koopt, betaal je 16 euro (4+1 gratis!). Heb je graag je naam erop? Dan rekenen we 0,50 euro extra per stuk. Wil je liever je eigen kaart ontwerpen? Dat kan! Dan rekenen we 5 euro per stuk aan. Wil je nog een stapje verder gaan? Scroll even verder en contacteer ons. Geen idee te zot of we gaan er met veel plezier in mee.

Klassiek en toch uniek.

Verjaardag

Wens iemand een gelukkige verjaardag met een houten kaart.

Ontwerp op maat

Liever iets uniek? Laat ons weten voor wie en waarom jij een kaart wil en samen ontwerpen we jouw unieke kaart. Prijs afhankelijk van ontwerp en oplage.

Geboorte

Een baby geboren? Verras de ouders met een houten kaart die ze nog lang zullen onthouden.

Liefde

Laat je geliefde weten dat je aan hem of haar denkt met één van onze standaardkaarten.

Unieke kaarten

Een collega die een andere uitdaging aangaat? Of is er iemand jarig? Dan wil je hem of haar natuurlijk verrassen met een unieke wenskaart. Wat dacht je dan van eentje die er (bijna letterlijk) tussenuit springt doordat de eye catcher rechtop staat? Misschien is de gelukkige een echte kattenliefhebber? Of wil je een bepaald woord letterlijk uit de kaart laten komen? Geen idee te zot! Neem snel contact met ons op en we maken een ontwerp en prijs op maat.

Opmerking bij foto: We hebben omwille van de privacy van betrokkenen de boodschap virtueel gewist. Het grondvlak is in realiteit volledig gegraveerd.