Gepersonaliseerde geschenken

Wil je iemand verrassen met een uniek geschenk? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina. We proberen regelmatig de foto’s te veranderen zodat jullie steeds een beeld hebben van ons huidig aanbod en de verschillende mogelijkheden. Niet gevonden wat je zoekt? Stuur ons dan een berichtje. We bekijken graag hoe we jou kunnen verder helpen.

Houten fotokader met clips

Is je beste vriendin jarig? Of ben je zwanger en wil je dat aankondigen? Misschien zoek je een unieke manier om de meter/peter te vragen of wil je gewoon je eigen mama of papa in de watten leggen. Het kan allemaal want de tekst op deze kader is helemaal aan te passen naar jouw wens. 

  • 27 x 19 x 1,2 cm
  • Foto zelf toe te voegen
  • € 19,50

Bon

Ergens uitgenodigd? Iemand jarig? Of je wil de lokale handelaar steunen? Koop dan een bon. Geef je die liever op een originele manier? Dan maken wij met veel plezier een uniek exemplaar helemaal op maat. 

Houten naampuzzel

Wat geef je als geschenk wanneer een kindje jarig is? Wat dacht je van een eigen puzzel? Met een groot dier? Of zonder? Een lange strook of net zo groot als een A4? Gewoon in hout of liever een kleurrijk exemplaar? Het kan allemaal! Klik op de foto’s om ze uitvergroot te zien.

Sleutelhanger (leer)

Samen een huis gekocht? Of wil je gewoon graag een unieke sleutelhanger? Wij ontwerpen graag jouw gepersonaliseerd exemplaar! We hebben verschillende kleuren van leer en zowel de afmeting als de boodschap kies je volledig zelf. Gemiddeld rekenen we 12,50 euro aan.

Sleutelhanger (hout)

 

Wil je dat je aanstaande zeker jullie trouwdatum niet vergeet? Of wil je een andere vorm van sleutelhanger? Of ga je helemaal out of the box met een unieke vorm en tekst? Kies dan voor onze sleutelhangers in hout. Deze bieden we je al aan vanaf 11,50 euro.

Houder met acryl kaart en droogbloemen

Is er iemand jarig? Of wil je iemand als meter vragen? Misschien wil je je eigen interieur wat opvrolijken of iemand zo maar verrassen. Met deze houder lukt je dat zeker en vast! Je kan deze leuk set ook bestellen zonder acryl plaat maar met een gravure op de houder. Heel leuk om bijvoorbeeld je zwangerschap aan te kondigen of iemand als meter/peter te vragen.

Snijplank

Binnenkort een jarige? Of wil je iemand als peter of meter vragen? Verras hen dan met een gepersonaliseerde snijplank. Jij bepaalt zelf welke tekst erop komt en het lettertype. Kortom, we maken hem helemaal naar jouw wens en smaak. De snijplank is 21 x 28 X 1,8 cm en gemaakt van bamboe. Prijs afhankelijk van design, maar vanaf 20 euro.

In thema: geschenkset

Kun je niet kiezen wat je wil geven? Maar heb je wel graag dat het allemaal bij elkaar past en één geheel vormt? Neem dan snel contact met ons op. Laat ons weten in welk thema we voor jou een ontwerp moeten maken en in welke producten je bent geïnteresseerd. Wij bezorgen je dan zo snel mogelijk alle opties met bijhorende prijzen. Wil je echt zeker zijn dat we volledig naar jouw smaak en goesting ontwerpen? Stuur ons dan een moodboard door. Dit kan een verzameling foto’s zijn die je online vond of gewoon een (geboorte)kaartje. Alles kan!

Geschenkverpakking

 

Nog op zoek naar een unieke verpakking voor een geschenk? Wij helpen je graag verder met deze bewaardozen en cadeauverpakkingen.

 

  • Diameter rond doosje: 7 cm
  • Rechthoekig doosje 11 x 6,2 x 1,3 cm
  • Gepersonaliseerd met eigen boodschap
  • Of ga voor een klein (12 x 16 x 4 cm) houten kistje met gravure
  • Mag het wat meer zijn? Dan zijn er onze grotere bewaarkisten (12 x 16 x 4 cm)