Aangenaam!

Hé! Tof dat je de weg gevonden hebt naar onze website. Benieuwd naar de gezichten achter Tree to tale? We stellen ons graag even aan je voor. Aangenaam! Wij zijn Jowan en Kato, de creatieve duizendpoot en de planner. Waar de ene elke dag met wildste ideeën op de proppen komt, waakt de ander over de structuur en de communicatie. Kort gezegd, vullen ze elkaar dus perfect aan.

Jowan is de handige van de twee. Naast zijn vaste job bij BASF is hij (vanaf nu professioneel) knutselaar met een engelengeduld. Altijd op zoek naar nieuwe projectjes. In alle stilte houdt hij zich bezig met de zotste dingen. Hij doet niets liever dan nieuwe concepten bedenken. Heb je zelf een zot idee? Jowan denkt graag met je mee.

En waar Jowan het geduld en het Fingerspitzengefühl heeft, houdt Kato zich het liefst bezig met organiseren, plannen en communiceren. Hello Google Drive, to do lijstjes en Excel. Zij beheert de sociale media, maar ook de boekhouding en de planning. Heb je een mailtje gestuurd? Dan zal je waarschijnlijk van Kato een antwoord ontvangen.

We zullen jullie meenemen in onze ideeën, creaties en plannen. Wees gerust, we hebben nog veel in petto voor jullie. Heb je een idee maar vind je het niet terug op onze website? Stuur ons gerust een berichtje. Wij houden van een uitdaging en zullen er alles aan doen om jouw wildste dromen om te zetten in de realiteit!

We hopen snel van je te horen.
Liefs,

Jowan & Kato