Hebbedingen

Magneten

Vrolijk je koelkast op met een selectie van deze leuke magneten. Alle figuren zijn eigen ontwerpen en worden met de hand gemaakt. Stel zelf jouw collectie van je favoriete dieren samen. Vind je niet wat je zoekt? Of wil je een gepersonaliseerde magneet? Klik dan snel door naar onze contactpagina en voor je het weet heb je jouw eigen ontwerpen aan je koelkast hangen. En hou ondertussen zeker onze sociale media in de gaten, want er komen nog zo veel leuke ontwerpen aan. 

  • Per magneet vragen we € 2,50.
  • De magneten zelf hebben een diameter van 2 cm.
  • De grootte van de figuren zijn afhankelijk van het ontwerp.

Uitgesneden naam

Op zoek naar een naam voor op de slaapkamerdeur? Of als versiering bij de kraamcadeaus? Misschien gewoon zo maar? Het kan allemaal! Ga je voor hout of acryl? We kunnen het allemaal. Bovendien komen ze in bijna alle kleuren van de regenboog en hebben we een heel uitgebreid gamma aan lettertypes. Je kan de naam dus helemaal personaliseren. Hieronder zie je alvast enkele voorbeelden. Klik op de foto’s en bekijk ze in ‘t groot.

  • Emil: hout, onbewerkt
  • Alexe en Aline: hout, roos geschilderd
  • Marilou: acryl, spiegel goud

Geometrisch silhouet

Met deze uitgesneden geometrische silhouetten van dieren fleur je heel je interieur op. Wij kunnen maximaal een silhouet uitsnijden van 27 cm per stuk. Fan van de stijl maar zie je het graag wat kleurrijker of net helemaal zwart? Ook dat kan!

Benieuwd of jouw lievelingsdier tot de mogelijkheden behoort? We hebben al een hele lijst. Stuur ons een berichtje en we bezorgen je graag ons overzicht of bekijken samen of jouw voorkeur ook kan.

Skyline

Ben je helemaal zot van de gebouwen van de stad vanwaar je komt? Of werd je op reis verliefd op het landschap? De reden maakt niet uit. Laat ons weten welk landschap jij graag uitvergroot zou zien en wij werken een voorstel voor je uit. Het landschap dat je hiernaast ziet, is van Mongolië. Het werd gemaakt in hout en zwart gekleurd.

Deurhanger

Af en toe nood aan wat privacy? Met deze houten en gepersonaliseerde deurhangers hou je alle ongewenste bezoekers buiten. Bovendien hangen ze nog leuk aan je klink ook! Deze deurhangers heb je al voor 12,50 euro per stuk en zijn helemaal te personaliseren. 

Vaasjes met gedroogde bloemen

Deze unieke vaasjes zijn in verschillende vormen te verkrijgen en dankzij het subtiele proefbuisje ideaal voor zowel gedroogde bloemen als een vers bloemetje. De vaasjes zijn tussen de 17 en de 21 cm hoog.

Een set (vaas met proefbuisje en 2 gedroogde bloemen)  heb je al voor 12,50 euro.

Houten bloemen

Dol op bloemen maar heb je geen groene vingers? Of zoek je een leuke knutselactiviteit voor je (klein)kinderen? Deze houten bloemen verwelken niet en zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo stel je je eigen unieke boeket samen.

  • Iedere bloem kost 3 euro
  • Wij kleuren ze voor je in voor 1 euro.
  • Een boekt van 10 bloemen kost 27 euro (9 + 1 gratis)

Houder met acryl kaart en droogbloemen

Is er iemand jarig? Of wil je iemand als meter vragen? Misschien wil je je eigen interieur wat opvrolijken of iemand zo maar verrassen. Met deze houder lukt je dat zeker en vast! Je kan deze leuk set ook bestellen zonder acryl plaat maar met een gravure op de houder.

Huisnummer

Of je nu een uitgebreide beschrijving wilt van je familie, een gewone huisnummer of een uithangbord(je) voor je eigen zaak. Met deze acryl huisnummers kan je alle kanten op. Bovendien zijn ze perfect weerbestendig.